LOGO Kersentocht versie 4

De GEJO Betuwse Kersentocht 2024 start over: Time's Up

LOGO Kersentocht versie 4

LOGO Kersentocht versie 4  Jumbo Kranshof

 

 

 

 

 

 

Nieuwsflash:

De Gejo Betuwse Kersentocht trapt af met een zoete samenwerking met

Jumbo De Kranshof Tiel! 

We hebben fantastisch nieuws voor alle deelnemers aan de langverwachte Kersentocht! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een smakelijke samenwerking hebben gesloten met Jumbo De Kranshof Tiel

Wat betekent dit voor jou? Nou, het betekent dat je bij de start van de Kersentocht een boost aan sportvoeding krijgt om ervoor te zorgen dat je genoeg energie hebt om deze prachtige tocht te volbrengen. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige rit langs de schilderachtige kersenboomgaarden, we hebben alles wat je nodig hebt om je op weg te helpen!

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de welverdiende tussenstop kun je ook je bidons bijvullen met verfrissende sportdrank, zodat je volledig gehydrateerd en klaar voor het tweede deel van de tocht bent.

We willen graag nogmaals de Jumbo De Kranshof Tiel in het zonnetje zetten voor hun genereuze ondersteuning en de heerlijke traktaties die ze aanbieden aan onze deelnemers. Bedankt, Jumbo, voor deze fantastische samenwerking!

Dus, maak je klaar om je fiets op te poetsen, je helm op te zetten en jezelf te trakteren op een onvergetelijke dag vol kersen en plezier.

Wacht niet langer en reserveer jouw plekje op de mooiste wielerervaring van het jaar!

Inschrijven kan via:

 www.fietssport.nl/toertochten/55310

Tot snel in de Betuwe!

TC de Batauwers

Voor meer detail informatie kijk dan op:

www.kersentocht.nl